onsdag den 22. december 2010

Glædelig jul&mad!

Kære Bloglæsere,
glædelig jul til jer allesammen!
Jeg håber, I får nogle gode dage - og at I ikke ender med at stresse gennem den traditionelle julemad. Husk at dele opgaver ud til andre, lad venner&familie komme med hver sin del af julemaden, hvis det overhovedet er muligt.
Planlæg, planlæg, planlæg! Det er nøglen til rolige måltider. Står du helt alene med det hele, så giv dig selv lov til at have god tid.
Hvis du har alt for meget at se til selv, så er det ikke flovt at have stegt og parteret fjerkræet dagen før. Læg det i en ovnfast fad og giv det 15 min ved 225 grader, så bliver skindet sprødt og kødet var varmen igen.
Stort set alle forberedelser kan gøres allerede fra i dag, den 22. december.
Og lad nu være med at købe mere ind, end godt er. HUSK, at der aldrig nogensinde er nogen, der har spist mere, end der var.
Glædelig jul!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar